Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tym wydaniu skrzydełka są mega pyszne. Górale wiedzą co dobre.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 573
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 52
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 11
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 573
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 52
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 11
Składniki
Skrzydełka myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Przyprawiamy solą, pieprzem i słodką papryką. Cebule kroimy w krążki. Na patelni rozgrzewamy olej z masłem, zrumieniamy skrzydełka z każdej strony, wlewamy mleko, dodajemy cebulę i dusimy pod przykryciem 20 min. Następnie dodajemy odsączony z zalewy groszek i dusimy jeszcze 5-7 min. Całość doprawiamy gałką muszkatołową.