Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Skrzydełka grillowane już się przejadły,tak zrobione są delikatne,mięso odchodzi od kostek,są aromatyczne i bardzo smaczne.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 86
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 86
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
Składniki
Umyte skrzydełka obtoczyć w mące i przesmażyć z dwóch stron. Przełożyć do rondla a na tym tłuszczu usmażyć seler pokrojony w kostkę ,oraz cebulę. Usmażone dodać do skrzydełek,podlać wodą tyle by przykryła skrzydełka. Dodać przyprawy,musztardę ,kurkumę,lubczyk,kmin,oraz pieprz i sól. Dusić do miękkości skrzydełek,na końcu zrobić zaczepkę z mąki i dodać zahartowaną śmietanę w sosie. Zagotować. Smacznego życzę!