Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
WYMAGAJACE ZRECZNOSCI ALE EFEKT MUROWANY
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 167
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 903
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 167
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 903
Składniki
ze skrzydelek wyciagamykosci naciagajac zkure i podcinajac sciegna,myjemy a na stepnie przyprawiamy i odstawiamy na 20 minut.ser,szalotke i pieczarki kroimy w paski,pietruszke siekamy imieszamy razem dodajemy przyprawy i oliwe.faszerujemy skrzydelka i zamykamy wykalaczka.pieczemy 30min. w temp.200stopni.Podawane z ryzem i sosem koperkowo-smietanowym zachwyca niejednego.smacznego