Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy znudzą się Wam tradycyjne schabowe albo zostaną z poprzedniego dnia.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 144
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą. 2. 5 plastrów mięsa rozkładamy i smarujemy majonezem. 3. Na majonezie układamy po plastrze sera żółtego i po dwa plasterki pomidora
4. Szczypiorek drobno siekamy, posypujemy pomidory i przykrywamy farsz pozostałym schabem.
5. Panierujemy w roztrzepanym widelcem jajku oraz w bułce tartej. 6. Smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
7. Kotlety gotowe. 8. Smacznego.