Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie i smaczne kotleciki na obiad, polecam ten przepis.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 39
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 39
Składniki
Wykonanie: Seler i ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać 2 łyżki bułki tartej, wlać sok z cytryny, dodać sól, pieprz, pieprz ziołowy, wyrobić masę i odstawić na 10 minut. Wbić jajka, dodać natkę pietruszki i jeszcze raz dokładnie wymieszać. Formować na dłoni małe zgrabne kotleciki, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Podawać z pieczywem.