Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie,szybkie knedle na słono
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 774
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 112
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 774
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 112
Składniki
Ser zmiksować razem z jajkami,kaszą,posiekanym koperkiem(odłożyć trochę koperku do posypania),koperkiem suszonym.Doprawić masę do smaku pieprzem białym i solą.
Z masy uformować knedle( łatwiej zwilżonymi rękami) i delikatnie wrzucać do gotującej,osolonej wody.
Po wypłynięciu gotować ok 3 min.
Odcedzić i podawać polane stopionym masłem i posypać koperkiem.Smacznego.