Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 2453
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 104
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 42
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 2453
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 104
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 42
Składniki
Umyte, pokrojone serca oprószyc mąką i przesmażyc z czosnkiem na maśle. Przełożyc do rondla.
Pieczarki pokroic w paski i dodac do serc. Podlac bulionem. Dodac pieprz, ziele, liśc laurowy, maggi, dusic na wolnym ogniu.
Doprawic do smaku, zabielic śmietaną. Podawac z ziemniakami lub kaszą. Smacznego.