Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Serca duszone z pieczarkami"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2128
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 973
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20989
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2128
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 973
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20989
Składniki
Serca dokładnie oczyść, umyj, przekrój na pół. Pieczarki (najlepiej małe) obierz, oczyść, pokrój na połówki. Cebule obierz, pokrój w talarki. Marchewki oczyść, umyj, pokrój w kostkę.
Olej rozgrzej na patelni, zeszklij cebulę. Dodaj serca, marchewki i pieczarki, pokrusz kostką rosołową, zalej wodą, wymieszaj. Duś na małym ogniu pod przykryciem do miękkości.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość porcji: 8. Cena za porcję: 2 zł.
Przepis przysłała Agnieszka Natkowska z Szerominka.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie