Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
seler to zdrowe i bardzo dobre warzywo, a oto jego jedna z wielu odsłon
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 484
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1316
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 65
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 353
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 484
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1316
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 65
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 353
Składniki
Seler obieramy i kroimy w 2 cm plastry, mieszamy sól, pieprz, paprykę i zioła z odrobiną oleju i pędzelkiem smarujemy seler z obu stron, chodzi o to by tego oleju nie było za dużo, bo seler ma tendencje do wchłaniania dużej ilości oleju, wiec robimy tylko cieniutką warstwę. Pieczemy na grillu, lub patelni grillowej z obu stron na złoty kolor.