Seler z grilla

Seler z grilla
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: biurwa
seler to zdrowe i bardzo dobre warzywo, a oto jego jedna z wielu odsłon

Składniki

Przygotowanie

  1. Seler obieramy i kroimy w 2 cm plastry, mieszamy sól, pieprz, paprykę i zioła z odrobiną oleju i pędzelkiem smarujemy seler z obu stron, chodzi o to by tego oleju nie było za dużo, bo seler ma tendencje do wchłaniania dużej ilości oleju, wiec robimy tylko cieniutką warstwę. Pieczemy na grillu, lub patelni grillowej z obu stron na złoty kolor.

Komentarze do przepisu (5)

mufinka 15 marca 2014
Pycha! Uwielbiam grillowane warzywa. :)
irma 15 marca 2014
Oj, pychotka i wygląda tak pociągająco.
Konto usunięte 16 marca 2014
Mniam taki selerek.
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki