Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię łączyć różne mięsa z czosnkiem niedźwiedzim.Nadaje on daniom mięsnym specyficznego smaku i aromatu.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 607
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 909
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 607
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 909
Składniki
Mięso pokroić w plastry i cienko rozbić. Oprószyć przyprawami i odstawić na godzinę do lodówki by nabrały aromatu przypraw. Pesto przełożyć do miseczki, wymieszać z żółtkiem i parmezanem. Na każdym kotlecie położyć łyżkę pesto i zwijać ciasno w roladki. Panierować w jajku i bułce. Smażyć na rumiano. Podałam z ziemniakami i surówką.