Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie proste ale i smaczne.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 176
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 202
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 176
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 202
Składniki
mięso pokroic w plastry,posypać sola i pieprzem,otoczyć w mące i usmażyć na rumiano
na tym samym tłuszczu podsmażyc cebule,pokrojone w plasterki pieczarki i marchew
wszystko przełozyc do garnka podlac wodą,dodac kostki i przyprawy,dusić do miekkośći
sporzadzic sos z mąki ( nie za dużo),śmietany i wody,wlac do mięsa i jeszcze chwile pogotować
na koniec dodac natkę,dobrze smakuje z surówką z kapusty