Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo polecam dla osób, które nie lubią stać w kuchni. Idealne na codzień jak i od święta. Koniecznie spróbuj ️
Woreczek do pieczenia, blender
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9638
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 238
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 530
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9638
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 238
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 530
Składniki
Mięso nacieramy czosnkiem, majerankiem, tymiankiem, solą i pieprzem. Obsmażany. Paprykę kroimy w kostkę, polowe przekładamy do woreczka, potem mięso i znowu papryka. Zalewamy marynatą zmieszaną z colą. Dodajemy liść laurowy i pieczemy godzinę i dwadzieścia minut. Mięso wyjmujemy na bok, zawartość woreczka (bez liści) blendujemy w blenderze na sos. Mięso kroimy i podajemy z sosem oraz kaszą, ryżem lub ziemniakami. Smacznego!