Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięso w świetnych przyprawach, rewelacyjne dla każdego i na każdą okazję! Nic tylko polecić go!
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 765
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 60
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 765
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 60
Składniki
Schab myjemy i osuszamy. Oprószamy solą, pieprzem, rozgniecionym czosnkiem i jarzynką. Odstawiamy na dwie godziny. Margarynę roztapiamy i obsmażamy na niej schab ze wszystkich stron. Następnie mięso wkładamy do brytfanki, smarujemy go musztarda wymieszaną z ziołami. Mięso podlewamy wodą, przykrywamy i zapiekamy godzinę. Po godzinie odkrywamy mięso i chwilkę jeszcze zapiekamy do zrumienienia.Podajemy z surówkami i ziemniakami.