Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona wieprzowina z dodatkiem miodu i imbiru...polecam!
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 82
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 191
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7982
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 82
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 191
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7982
Składniki
Wszystkie przyprawy z oliwą dokładnie wymieszać. Mięso umyć, osuszyć i dokładnie nasmarować marynatą. Schować do lodówki na kilka godzin.
Następnie mięso przełożyć do rękawa i piec w temp. 150 stopni przez ok. 120 min. Na kilka minut przed wyciągnięciem rękaw rozciąć, by mięso nieco się przyrumieniło. Mięso można podawać z ulubionym sosom, lub wytworzonym w czasie pieczenia. Smacznego!