Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tego dania możemy użyć dowolnej kombinacji ziół.
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 117
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1048
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 142
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 117
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1048
Składniki
Zioła umyć i drobno posiekać,dodać skórkę z cytryny,chutney,olej,doprawić solą i pieprzem.Mięso umyć i osuszyć,rozkroić tworząc duży płat.Mięso posmarować masą ziołową[dwie łyżki odłożyć],złożyć i spiąć wykałaczkami,posmarować resztą masy.Ciasno owinąć folią aluminiową,odłożyć na noc do lodówki.Piec przez godzinę w temp.190 stopni,po czym odwinąć miąso z folii i pieć jeszcze okoł godziny polewając mięso wytworzonym sosem.Serwować z pieczonymi warzywami.