Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie szybkie nie drogie i super smaczne.
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 61
Pyszna babeczka do koszyczka jeśli mamy duży lub na świąteczny stół.
Odsłon: 15
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 101
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 518
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 61
Pyszna babeczka do koszyczka jeśli mamy duży lub na świąteczny stół.
Odsłon: 15
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 101
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 518
Składniki
Plastry schabu rozbijamy na ok 1 cm posypujemy przyprawą do mieś, oprószamy mąka i odstawiamy na 10 min. W tym czasie kalafior obieramy i rwiemy na małe różyczki.Gotujemy w gorącej wodzie z odrobiną mleka. Cebule smażymy do miękkości i doprawiamy Vegeta do smaku. Schaby smażymy na złoty kolor i przekładamy do garnka na przemian z cebulą.Dusimy 20 min .Na patelni rozpuszczamy masło i dodajemy bułkę tartą.