Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie jest proste ale bardzo wykwintne i smaczne
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Oczyszczonego sandacza posolic i popieprzyc do smaku,pozostawic na 15 min. Jajka roztrzepac,dodac sol i pieprz. Rybe moczyc w jajku i obtaczac w bulce tartej. Smazyc na rozgrzanym oleju na zloty kolor.
Umyte pieczarki pokroic w kostke i podsmazyc na 1 lyz. masla,dodac sol i pieprz czarny.
Do miski wlac smietane,dodac pokrojony koper,sol,pieprz do smaku.
Rybe ulozyc w polmisku zaroodpornym,rozlozyc rownomiernie pieczarki i zalac smietana. Piec w piekarniku z termoobiegiem na 180 stopni przez ok.0.5 godz.