Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sałatka z wędzonym pstrągiem"
Polecam.
Odsłon: 101
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 53
Sycąca sałatka z niewielu składników, która zachwyca smakiem. Możesz przygoto...
Odsłon: 333
Zamiast pizzy proponujemy przygotować podpłomyk na bazie ciasta chlebowego. T...
Odsłon: 979
Polecam.
Odsłon: 101
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 53
Sycąca sałatka z niewielu składników, która zachwyca smakiem. Możesz przygoto...
Odsłon: 333
Zamiast pizzy proponujemy przygotować podpłomyk na bazie ciasta chlebowego. T...
Odsłon: 979
Składniki
Sałatę umyć, osuszyć, poszarpać. Cebulę pokroić w cienkie krążki, podzielić na pierścionki. Koperek i rzodkiewki umyć, przebrać. Koperek posiekać, rzodkiewki pokroić w cienkie plasterki. Kalarepę umyć, obrać. Pokroić w ćwierćplasterki.
Rybę obrać ze skóry, wyfiletować, usunąć ości. Podzielić na niewielkie kawałki.
Ocet wlać do miseczki, rozpuścić w nim szczyptę soli (niewiele, bo ryba jest słona!), dodać pieprz i musztardę, wymieszać. Wlewając po trochu oliwę, ucierać sos, aż zgęstnieje. Przelać do salaterki, dodać wszystkie warzywa, wymieszać, udekorować kawałkami pstrąga.
ok. 35 minutŹródło: Twoje Imperium