Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sałatka z łososiem i szparagami"
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 570
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 39
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 73
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 33
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 337
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 570
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 39
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 73
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 33
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 337
Składniki
Szparagi umyj i odetnij końcówki. W wysokim wąskim garnku zagotuj osoloną wodę. Gdy zacznie wrzeć, dosyp łyżeczkę cukru i włóż warzywa. Gotuj do miękkości (ok. 10 minut).
Ostudzone szparagi pokrój na niewielkie kawałki, umieść je w pucharkach i skrop octem ryżowym.
Dodaj przekrojone na pół pomidorki koktajlowe oraz pociętego w plastry selera naciowego.
Na wierzchu połóż po płacie wędzonego łososia. Gotową sałatkę polej oliwą z oliwek.
Czas: 40 min 1 porcja = 180 kcalŹródło: Kurier TV