Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekka i smaczna :) w sam raz na kolację
Smak wiosny!
Odsłon: 683
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 661
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
Smak wiosny!
Odsłon: 683
Polecam.
Odsłon: 253
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 661
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
Składniki
Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu w wodzie z dodatkiem kucharka. Po ugotowaniu odcedzamy.
Paprykę marynowana kroimy w długie kawałki. Ogórka kroimy w kostkę . Bakłażana myjemy i kroimy w plasterki solimy i odstawiamy . Po ok 20 min myjemy go osuszamy i grillujemy na patelni . Następnie kroimy go w paski.
Wszystkie składniki dajemy do zimnej kaszy . Dodajemy posiekany szczypior. Kropimy oliwą wymieszaną z sola i wyciśniętym czosnkiem . Doprawiamy pieprzem .