Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
banalnie prosta i szybka w sam raz dla niespodziewanych gości
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 26
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 26
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Składniki
w naczyniu szklanym (u mnie prostokątne żaroodporne ponieważ się ładnie prezentuje) układamy warstwami jajka pokrojone na ćwiartki, solimy je i pieprzymy, następnie majonez, odsączona fasolka, ketchup i odsączona papryka pokrojona w paseczki.
Ja używam zazwyczaj czerwoną paprykę konserwową na miodzie mojej roboty jednak tym razem miałam tylko zieloną.