Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sałatka Waldorf – amerykańska przystawka"
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2105
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 957
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 203
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20970
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2105
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 957
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 203
Przepis dnia
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 20970
Składniki
Wszystkie na sos dokładnie wymieszaj. Odstaw w chłodne miejsce, aby dobrze się przegryzły. Jabłko obierz, przekrój na pół i usuń gniazdo nasienne. Następnie pokrój na mniejsze kawałki.
Orzechy włoskie posiekaj i upraż na suchej patelni. Seler naciowy umyj, osusz i pokrój w plasterki. Jabłko, seler i orzechy włoskie wymieszaj. Wlej sos i wszystko razem połącz. Posyp nasionami granatu i udekoruj roszponką.Źródło: Na żywo