Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak grillowanego mięsa przenika wszystkie składniki tej sałatki dajac fajny efekt smakowy
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 121
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 257
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 121
Składniki
Marchew i pietruszkę ugotować w osolonej wodzie - ostudzić
Wszystkie warzywa pokroić w srednią kostkę. Udko kurczaka obrać z kości i pokroić na mniejsze kawałki ( wielkości kostki jarzynowej).
Majonez połączyć ze śmietaną i przyprawami - wymieszać, dodać ten sos do pozostałych zmieszanych wcześniej składników i delikatnie wszystko połączyć.
Sałatka jest najlepsza następnego dnia , gdy wszystkie sładniki przejdą aromatem grilla, a makaron "napije" sie sosu.
Smacznego.