Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Sajgonki z kurczakiem i krewetkami"
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
Kurczaka pokrój na małe kawałki. Z krewetek ściągnij pancerze. Czosnek i cebulę posiekaj, marchew potnij w słupki, a namoczone wcześniej grzyby – w paski. Kapustkę poszatkuj, imbir zetrzyj na tarce.
przełóż do miski. Dodaj kiełki, sos sojowy, sól, pieprz, cukier i jajko. Wymieszaj.
Papier ryżowy namocz, na każdy kawałek nałóż farsz i zwiń. Smaż w głębokim, rozgrzanym oleju do zarumienienia.Źródło: Kurier TV