Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 919
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 67
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 74
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 919
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 67
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 74
Składniki
cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć, dodać do niej paprykę i pieczarki też pokrijone w kostkę i dusić na małym ogniu ok 7 min. parówki pokroić w talarki i dodać do duszonych warzyw podlać wodą. Do garnuszka wlewamy trochę wody ( niecałe pół garnyszka) i dodajeny przecier oraz fix. tak sporządzony roztwór wlewamy do warzyw z parówkami i dusimy ok 10. przyprawiamy do smaku solą pieprzem oraz papryką wedle własnego uznania. podawaą z ugotowanym ryżem. smacznego