Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rybne smakołyki"
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 157
Składniki
Zamrożoną rybę zostaw na noc w lodówce. Następnego dnia opłucz ją w zimnej wodzie i skrop sokiem z cytryny.
4 jajka ugotuj na twardo, obierz i pokrój na kawałki, a cebulę posiekaj.
Połącz przygotowane z rybą i zmiel całość w maszynce do mięsa.
Otrzymaną masę wyrób z 2 surowymi jajkami i bułką tartą. Dopraw ją solą oraz pieprzem.
Ulep kształtne kotlety, po czym usmaż je na rozgrzanym tłuszczu. Podawaj jako danie obiadowe.Źródło: Kurier TV