Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Rybne babeczki"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 42
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 47
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 42
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 47
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 41
Składniki
Z kruchego ciasta upiecz babeczki lub wykorzystaj opakowanie gotowych. Rybę pokrój w kostkę, cebulę obierz i posiekaj. Podsmaż cebulę. Kiedy się zrumieni, włóż rybę i smaż 15 min.
Dodaj obrane, pokrojone pomidory i smaż, aż odparuje sok. Przypraw farsz solą, pieprzem słodką i ostrą papryką. Kiedy ostygnie, napełnij babeczki.
Porcje 6, 60 min, Cena 3,80 zł, Kalorie 410 kcalŹródło: Takie jest życie