Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rybki pod warzywami"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 269
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 42
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 269
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 42
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Składniki
Papryki i ogórki pokrój w kostkę, cebule w piórka. Warzywa podlej wodą, dodaj przyprawy, duś pod przykryciem 30 min. Dodaj koncentrat pomidorowy, posyp cukrem, przypraw do smaku, zagotuj. Przestudź.
Ryby przypraw solą. Mąkę zmiksuj z jajkiem i mlekiem (ciasto powinno być dość gęste). Ryby obtocz w cieście, usmaż na oleju z obydwu stron na złoty kolor.
Ułóż na półmisku warstwami, polewając warzywnym sosem. Ostudź, wstaw do lodówki.
Czas przygotowania 40 min, ilość porcji 8, cena za porcję 2,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie