Rybka z grilla

Rybka z grilla
> 5-6 os.
> 15 min
średnie
przystępne
Spróbuj a będzie królować na twoim grillu...

Składniki

  • ryba, najlepsza miruna ze skórką, 1 kg
  • olej lub oliwa, do skropienia rybki
  • przyprawa do ryby, opakowanie
  • foila aluminiowa

Przygotowanie

  1. Rybkę rozmrażamy,kroimy na mniejsze kawałki, skrapiamy oliwą lub olejem , posypujemy obficie przyprawą. Zawijamy szczelnie w folie. Pieczemy na grillu, aż mięso ryby będzie białe (najlepiej sprawdzić czy jest upieczona) do tego pasuje chlebek też z grilla i jakaś sałatka...

Składniki
  • ryba, najlepsza miruna ze skórką, 1 kg
  • olej lub oliwa, do skropienia rybki
  • przyprawa do ryby, opakowanie
  • foila aluminiowa
Składniki