Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybko się robi.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Obtoczone w mące i przyprawach filety podsmażamy na niewielkiej ilości oleju.
Szpinak podsmażamy na masełku z solą i pieprzem z dodatkiem przeciśniętego przez praskę czosnku. Pod koniec dolewamy jogurt naturalny i lekko podduszamy.
Podsmażony szpinak wkładamy do naczynia żaroodpornego, układamy na niego nasze podsmażone filety. Na filety kładziemy plasterki mozarelli i plasterek pomidora.
Wstawiamy nasze naczynie do rozgrzanego do 200stopni piekarnika na 15-20 minut.
Na koniec dekorujemy natką z pietruszki i podajemy na stół.
SMACZNEGO :)