Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ryba zapiekana w sosie warzywnym"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 90
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 41
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 237
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5397
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 90
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 41
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 237
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5397
Składniki
Rybę natrzyj przyprawą. Odstaw na noc. Papryki upiecz w piekarniku, obierz ze skóry i zmiksuj.
Na oliwie podsmaż rozgnieciony czosnek i cebulkę pokrojoną w kostkę. Dolej bulion i pomidory z zalewą. Dodaj też pesto, zmiksowane papryki, pieprz i czosnek granulowany. Duś ok. 10 min.
Rybę ułóż w wysmarowanym masłem naczyniu. Polej sosem warzywnym i piecz ok. 30-40 minut.
<strong>Przepis nadesłała: Ewa Golianek</strong>Źródło: Kurier TV