Ryba zapiekana w koperkowym sosie

Ryba zapiekana w koperkowym sosie
> 3-4 os.
> 60 min
łatwe
przystępne
Danie rybne, którego przygotowanie zajmuje tylko 45 minut. Przepyszne!

Składniki

Przygotowanie

  1. Rybę posól i popieprz z każdej strony. Obtocz w mące. Smaż na złoty kolor z każdej strony. Przełóż do naczynia wysmarowanego masłem. Koperek drobno posiekaj. Ser zetrzyj na grubych oczkach na tarce. Ser, koperek wymieszaj z kremówką. Zalej rybę. Piecz w 180 stopniach C. przez ok. 15 minut.

Komentarze do przepisu (4)

GREGORHSPEED 19 maja 2017
Pyszna <3
niva 21 maja 2017
Proste i pyszne :))
Pobitegarybarbary 23 maja 2017
dokładnie
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki