Ryba zapiekana

Ryba zapiekana
> 5-6 os.
> 30 min
średnie
przystępne
avatar Autor: joannalewa
bardzo pyszna rybka,mój mąż ją uwielbia!

Składniki

  • filety rybne, 6-8 filetów
  • pieczarki, ok.kilograma
  • cebula, 1duża
  • ser żółty starty, 300 g
  • śmiatan kremówka, 250 ml

Przygotowanie

  1. Usmażyc filety rybne otoczone w mące i ułożyc w naczyniu żaroodpornym

  2. Pieczarki obrac,pokroic i podsmażyc z cebulką

  3. Wyłożyc je równomiernie na rybę.

  4. ser żółty starty wymieszac ze śmietaną,wylac to na pieczarki.Zapiekac w 200 stopniac C przez 20 minut

Komentarze do przepisu (4)

Manuela73 27 maja 2010
bardzo fajny przepis, dobry sposób na przemycenie ryby, do ulubionych i do zrobienia:)
tota 27 maja 2010
musze kiedys sprobowac
Konto usunięte 17 marca 2014
duży kciuk za przepis!
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • filety rybne, 6-8 filetów
  • pieczarki, ok.kilograma
  • cebula, 1duża
  • ser żółty starty, 300 g
  • śmiatan kremówka, 250 ml
Składniki