Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna ryba w wersji fit. Przepyszna, mało kaloryczna- dlatego można jeść bez wyrzutów sumienia
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 231
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 231
Składniki
Rybę posól i popieprz z każdej strony. Pomidory pokrój w plasterki. Naczynie wysmaruj oliwą. W naczyniu układaj na przemian rybę i pomidory. Oliwę, bazylię, migdały, pietruszkę, czosnek i 2 łyżki mozzarelli zblenduj. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Sosem polej rybę. Posyp mozzarellą. Piecz w 180 stopniach C przez ok. 25 minut (pod przykryciem). Zdejmij przykrycie. Piecz jeszcze przez 10 minut.