Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3249
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2861
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 106
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 37
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3249
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2861
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 106
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 37
Składniki
Rozmrożoną rybę natrzeć wegetą i pieprzem cytrynowym.Odstawić na 20 min. Z 2 pasków folii aluminiowej po ok 50 cm złożyć kopertę .Piekarnik rozgrzać do 200st C. Rybę przełożyć do koperty dodac zupe,śmietanę(wymieszaną z wegetą i pieprzem) i masło.Zamknąć szczelnie.Piec ok 25 min Podawać z Pesso z Wodzisławia(makaron instant,są 4 warinty smakowe) lub kuskusem.Ja do smaku dodaje jeszcze trochę masła i wegetę czasem trochę ziół (natkę,koper lub kolędre). W tańszej wersji można użyć polędwiczek z mintaja.