Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na piątkowy obiadek.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
1. Brokuł dzielimy na różyczki, gotujemy w osolonej wodzie. 2. Rybę kroimy na mniejsze porcje, solimy, zanurzamy w roztrzepanym widelcem jajku i obtaczamy w mące pszennej. 3. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
4. Następnie układamy w naczyniu.
5. Na rybę wykładamy brokuł, podzielony na małe różyczki.
6. Sos rozrabiamy według przepisu na opakowaniu.
7. Sosem polewamy warzywa. 8. Można posypać jeszcze koperkiem. 9. Rybka gotowa. Smacznego.