Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 56
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 183
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 81
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 63
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 56
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 183
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 81
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 63
Składniki
Filety ryby (mintaja) przekroiłam na pół, osoliłam, opieprzyłam i usmażyłam na małej ilości oleju. Smażyłam po 3 minuty z każdej strony i kiedy były gotowe wyjęłam z patelni. Na rozgrzany tłuszcz wrzuciłam pół serka topionego, posiekany koperek i vegettę. Kiedy serek się rozpuścił powoli zaczęłam wlewać śmietanę z mąką. Sos wyłożyłam na gotową rybę.