Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ryba w pomidorach"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 375
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 375
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Rybę umyj, osusz papierowym ręcznikiem. Umieść na podwójnie złożonej folii aluminiowej.
Na niej ułóż posiekane plasterki czosnku oraz pomidorki.
Oliwę pomidorową połącz z solą, pieprzem i ziołami.
Polej rybę zalewą, owiń całość folią i upiecz na grillu.
Gotowe danie udekoruj listkami świeżej bazylii.
30 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 230
<strong>Sandra Siebert z Lubonia</strong>Źródło: Super TV