Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 313
Polecam.
Odsłon: 776
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36333
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 440
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 313
Polecam.
Odsłon: 776
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36333
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 440
Składniki
Jeśli filety są zamrożone należy je rozmrozić i odcisnąć nadmiar wody. Podzielić filety na porcje. Jajko rozbełtać z solą. Zmieloną kolendrę wymieszać z mąką kukurydzianą. Rybę obtaczać najpierw w jajku a następnie w mące kukurydzianej. Smażyć na rumiano z obu stron. Smacznego :)