Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pstrąg pieczony w masie solnej, niesamowicie aromatyczny!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 124
Polecam.
Odsłon: 760
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 103
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 124
Polecam.
Odsłon: 760
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 103
Składniki
Wyrobiłam masę solną. Na jednego pstrąga wystarczy masa z jednej szklanki mąki.
Rybę posypałam chili, natarłam czosnkiem, a posoliłam jeszcze od wewnątrz- wilgoć z masy solnej przejdzie wraz z solą do ryby. Dodałam jeszcze szałwię ale można dodać to co kto lubi.
Zapakowałam szczelnie rybę i piekłam ją do zrumienienia, około 35- 40 minut w 180 stopniach powinno wystarczyć.
Smacznego :)