Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miruna na parze z marchewką,koperkiem podana z ryżem brązowym
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 118
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 256
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 95
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3327
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 118
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 256
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 95
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3327
Składniki
Ryż gotujemy wg opisu na opakowaniu. Rybę rozmrażam kroję na kawałki a marchewkę zcieram na tracę. Układam na folii aluminiowej marchew na to rybę i przyprawiam solą pieprzem i posypuje świeżym koperkiem Na koniec wykładam trochę papryki i zawijam całość folią Wkładam do parowaru na 20 min. Podaję z ryżem br. Smacznego