Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ryba smażona w serowej panierce"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Filety posyp solą, pieprzem i skrop sokiem z limonki.
marynaty wymieszaj. Namocz w niej przygotowane ryby, po czym włóż je do lodówki na godzinę, by dobrze się zamarynowały.
Wymieszaj z bułką tartą posiekane pestki dyni i ser żółty starty na tarce o drobnych oczkach.
Zanurz filety w roztrzepanych osolonych jajkach. Obtocz je w serowej panierce, a następnie usmaż na rozgrzanym oleju.
<strong>Przepis nadesłała: Jadwiga Smolińska</strong>Źródło: Kurier TV