Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba podana w oryginalny, niecodzienny sposób. Świetna propozycja na piątkowy obiad.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 213
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 213
Składniki
Filety rybne posól i popieprz z każdej strony. Panieruj w mące, jajkach i tartej bułce. Usmaż z każdej strony na złoty kolor. Przełóż do garnka z grubym dnem. Seler, paprykę i marchew pokrój w słupki. Cebulę pokrój w piórka. Warzywa duś na patelni do czasu aż zmiękną. Ketchup, oliwę, sos sojowy i ocet wymieszaj. Dopraw do smaku cukrem. Zalej nim warzywa. Wymieszaj. Zawartość patelni dodaj do ryby. Duś pod przykryciem przez ok. 10 minut.