Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis nadaje się jako danie do przyjęcia gości. Jest prosty smaczny i elegancko wygląda. Najlepsza jest ryba panga ale można zrobić z innej. Ważne żeby to były filety.
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 543
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 19
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 423
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 880
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 543
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 19
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 423
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 880
Składniki
Rybę pokroić na 3 cm kawałki, posolić, popieprzyć i usmażyć na oleju (nie obsypywać mąką. Rybę przełożyć do naczynia a na pozostały na patelni olej wrzucić pokrojoną w piórka cebulę i zeszklić. Następnie do cebuli dorzucić pokrojoną w kostkę (1,5-2 cm) paprykę i chwilę razem dusić. Brzoskwinię pokroić na kawałki podobne do papryki i dorzuć na patelnie do cebuli i papryki. Wszystko razem poddusić ok 10 min. Na koniec wlać keczup i dobrze wszystko wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Na dno miski układać część farszu, następnie kawałki ryby, farsz, ryba i tak do wyczerpania składników. Schłodzić w lodówce. Najlepiej zrobić dzień wcześniej żeby ryba przeszła farszem. Podawać z pieczywem. Życzę smacznego.