Ryba pieczona w ajwarze

Ryba pieczona w ajwarze
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: fafiatko
Szybki i smaczny filet z ryby

Składniki

Przygotowanie

  1. Wyfiletowałam rybę, można użyć każdej ulubionej ryby także morskiej. Filety ułożyłam na blasze z papierem do pieczenia skropionym oliwą. ryby skropiłam sokiem z połowy cytryny. Po 15 minutach filety posmarowałam po łyżce ajwaru i posypałam posiekaną natką i zapiekałam 20 minut w 180 stopniach.




  2. Po upieczeniu jeszcze posypałam filety natką.

    Smacznego :)

Komentarze do przepisu (27)

kuchmariola63 23 lipca 2019
Lin, pyszna rybka :)
SlodkoSlodka83 23 lipca 2019
Wygląda bosko :-)
Maudie 23 lipca 2019
Ale cudnie podane :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki