Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne danie z ryby, doskonale sprawdzi się z ziemniakami lub makaronem jako obiad dla całej rodziny
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 103
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 127
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 103
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 127
Składniki
Rybę podzielić na dzwonki, skropić sokiem z cytryny, natrzeć przyprawami, odstawić do lodówki na 2 godziny
powyjęciu obtoczyc w mące i usmażyć na złoto
Sałatka: sałatę masłową umyć i porwać, pomidory pokroić na ósemki, ogórka w talarki, cebulę w kostkę, dodać kapary i polać oliwą z przyprawami, Smacznego