Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 36
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 55
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 30
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 100
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 36
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 55
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 30
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 100
Składniki
Mąkę,jajko,wodę,olej dobrze wyrobić odstawić na 30 min w między czasie przygotowujemy farsz ugotowana ziemniaki przeciskamy przez praskę dodajemy ser i podsmażoną cebulkę.
Na stolnicy rozwałkujemy ciasto i szklanką wycinamy kółka do których dodajemy wcześniej przygotowany farsz.
Gotowe pierogi gotujemy w osolonej wodzie gdy wypłyną zalewamy zimną wodą ( 0,5l ) i czekamy aż woda zagotuje się raz jeszcze. Prosto-Tanio-Szybko