Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Rozgrzewający kociołek z klopsikami"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 728
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 146
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 728
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 146
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Mięso mielone wymieszaj z jajkiem i bułką tartą, przypraw. Uformuj kulki.
Cukinię i papryki pokrój w kostkę, cebulę w piórka, marchewkę na plasterki. Warzywa podsmaż w rondlu na oleju. Wlej szklankę wody, dodaj przyprawy, duś pod przykryciem do miękkości.
Dodaj koncentrat, wymieszaj. Dodaj klopsiki i kukurydzę, duś 10 minut. Przypraw, dodaj śmietanę. Podawaj z ziemniakami lub kaszą.Źródło: Chwila dla Ciebie