Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Rosołek na sposób azjatycki"
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 266
To chyba najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe z serem. Można je...
Odsłon: 223
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 543
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 266
To chyba najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe z serem. Można je...
Odsłon: 223
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 543
Składniki
Filety z kurczaka myję, osuszam i kroję w cienkie plastry. Skrapiam je sosem sojowym. Na patelni rozgrzewam odrobinę oleju, smażę na nim mięso. Dodaję umyte, osuszone i poszatkowane liście kapusty pekińskiej. Chwilę smażę, mieszając.
W garnku gotuję 1,5 litra wody. Dodaję kostkę rosołową oraz suszone warzywa. Mieszam, aż kostka się rozpuści.
Do garnka przekładam mięso usmażone z kapustą. Gotuję ok. 30 min. Makaron gotuję wg przepisu na opakowani. Do talerzy kładę makaron, zalewam zupą. Posypuję cebulą prażoną.
ok. 50 min
<strong>Paulina Skoniecka ze Stargardu Szcz.</strong>Źródło: Tina