Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna kompozycja smaków. Mięso nadziewane brokułem w pysznym sosie pieczarkowym.
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1056
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 110
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1056
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 110
Składniki
1. Mięso kroimy na większe plastry. 2. Doprawiamy przyprawą oraz solą. 3. Robimy w środku kieszonkę.
4. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie. 5. Cebule obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki. 7. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
8. Łączymy z musztardą.
9. Wlewamy śmietanę i chwilę gotujemy.
10. W otwór mięsa wkładamy trochę brokuł.
11. Następnie po dwie kuleczki mozzarelli.
12. Spinamy wykałaczką.
13. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 14. Pieczemy 30 minut w 180 °C.
15. Po upieczeniu mięso kroimy w plastry, układamy w naczyniu tak, żeby w środek wlać sos pieczarkowy. 16. Danie gotowe. 17. Smacznego